StockholmsMord

sonorproduktion

STOCKHOLMSMORD

 

Deckargåtor med middag

StockholmsMord

 

Deckargåtor med middag, i eller i närheten av Stockholm, som kan bokas av såväl restauranger och företag som privatpersoner.

 

Bokningsbara föreställningar 2019-20

"Innan kvällen är slut"

- av Johan Gille och Peter Nyström

 

Fem personer återvänder till sin barndoms by. Det är någon som har bjudit dit dem. Någon som vill leka en lek med dem. En lek som de lekt förut... Men varför är de inbjudna och vem är det som ligger bakom detta? Och vad kommer att hända innan kvällen är slut...?

 

Föreställningen spelas i 5 episoder kombinerat med förslagsvis en trerätters måltid.

 

Om StockholmsMord

StockholmsMord är en fri teatergrupp som består av:

Tomas Granehag – Regissör, skådespelare

Sofia Nordström – Producent, skådespelare

Hanna Dorsin – Skådespelare

Joakim Sikberg – Skådespelare

Iréne Granehag – Skådespelare

 

Tomas Granehag

Frilansande skådespelare, regissör och projektledare. Tomas har turnerat med Riksteatern, spelat krogshow på Stockholms Stadsteater, soppteater på Östgötateatern samt ingått i flera friteatergrupper runtom i Sverige.  Som till exempel Teater Asoko. Yrket har tagit honom på intressanta konstnärsutbyten världen runt, bland annat Bolivia och Kina. Tomas har medverkat i ett stort antal mordgåtor, framförallt med Lerbäcks Teater och varit verksam som skådespelare och regissör på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.

 

Sofia Nordström

Skådespelare och sångerska med erfarenhet från både scen och TV, i Sverige och utomlands. Utbildad musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Producerar och turnérar med egna musikprogram av tonsättare och textförfattare som t.ex Barbro Hörberg, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk och bröderna Gärdestad. Mellan 1998-2001 medverkade Sofia i TV3s Vita Lögner. Sofia har mångårig erfarenhet från fars-och revyscenen och har spelat ett stort antal mordgåtor.

 

Hanna Dorsin

Hanna är utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm. På scen har hon spelat allt från Shakespeare, Tjechov och Strindberg till humorshower. Hanna är en del av humorkollektivet Grotesco och har bl.a setts i serien ”Grotescos Sju Mästerverk” på SVT. Har även medverkat i ”Bonusfamiljen” också den på SVT, samt i Guldbaggebelönade filmen ”En sång för Martin”. 2019 medverkar Hanna bl.a i På spåret samt Så ska det låta i SVT. Hanna är även en flitigt anlitad röstskådespelare och improvisatör..

 

Joakim Sikberg                      

Skådespelare med komisk tajming och snabb tunga! Har frilansat sedan 1997 både framför kameran och på scen. Joakim är utbildad vid Scenstudion i Stockholm och har på TV synts i bl.a Partaj och Café Bärs och Kontoret. På den vita duken kan vi 2019 se Joakim i Sune vs Sune. Sedan 2004 är han också sångare och skådespelare i Romeo & Julia Kören på Dramaten i Stockholm. Joakim har även medverkat i en hel del reklamfilmsproduktioner. 

 

Iréne Granehag                        

Iréne är utbildad musikalartist vid Balettakademien samt Teaterhögskolan i Göteborg. Hon har spelat på ett flertal av landets musikalscener såsom Oscarsteatern, Östgötateatern, Stockholms Stadsteater och Säffleoperan. Med Lerbäcks Teater har hon turnérat med diverse mordgåtor och under 2018 medverkade hon i farsen ”Par i Kungar”.Iréne har arbetat som musikalpedagog på bl.a. Base 23 i Stockholm och på Nacka Kulturskola.

Klura på finurliga gåtor, var med och lös mordet eller låt dig bara underhållas.

Följ StockholmsMord på Facebook